Прогноза - 1
Коефициент - 1,38
Среща от Ла Лига Испания
Анализ - В мач, който е без никакво значение в първенството се срещат третия в класирането Реал и намиращия се на единадесета позиция Бетис. За Реал този сезон завършва катастрофално. И ако за друг клуб трето място и участие в ШЛ би било голям успех, то Кралския клуб факта , че завършва зад градския съперник Атлетико, и на 19 точки зад шампиона и вечен враг Барселона е пълен провал. Има доста неясноти кои от играчите ще останат, и кои ще напуснат, така че искащите да запазят място в състава трябва да се доказват и в последния кръг от първенството,Иначе поне след загубата от Аякс с 1-4 като домакин Реал успя да спечели следващите си пет мача пред собствена публика и си спести малка част недоволството на феновете.
Бетис тази година не бяха някакъв фактор в първенството и показаха много колеблива игра, което резонно им отреди 11-то място в таблицата. В последните пет гостувания записаха четири загуби и едно равенство.
В последните осем срещи между Реал и Бетис балансът е в полза на белите - седем победи и една загуба.
Общо взето анализ на такъв мач трудно може да се направи, но си мисля, че въпреки отсъствието на Каземиро, Рамос и Вайехо, както и участието под въпрос на още двама-трима от титулярите Реал е по-класния отбор, мачът е в Мадрид, и би трябвало да го спечелят, най-вече за честа на клуба и заради публиката. В такива срещи без значение обикновено отборите играят освободено и понякога се получават зрелищни резултати, и като точен според мен вероятно е да се получи 3-1, 4-1, 3-2. като Бензема да се отчете поне с едно попадение. За прогнозата ми в играта оставям знак 1, на коеф 1,38 към момента на писането и.