Реал Естели-Манагуа...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Реал Естели-Манагуа (03.05, 04:00)

 

icaka81
(@icaka81)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1928
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коеф: 3.40

Турнир: Никарагуа-Клаусура

Анализ:

Това е първия финален двубой за определяне на шампиона в Клаусура.

В полуфиналния сблъсък Реал Естели отстраниха трудно Дирианген след минимална победа с 1:0 като гост и нулево реми вкъщи. Отборът като цяло не завърши много убедително редовния сезон като записа само 2 победи от последните 6 двубоя. Иначе домакините завършиха на 2-ро място в таблицата като се представиха равномерно у дома и навън.

Манагуа спечелиха редовния сезон в Клаусура, най-вече доминирайки на свой терен - 8 победи, 1 реми и без нито една загуба. Отборът спечели полуфиналния двубой срещу Уолтър Ферети след нулево равенство като гост и победа с 4:2 у дома. Тимът не се представя толкова убедително далеч от дома като спечели 1 от последните си 3 визити. Според мен гостите могат да бъдат доволни и на едно реми тук преди реванша вкъщи.

По традиция Реал Естели са един от неудобните съперници за Манагуа като Естели доминират в този сблъсък. По време на редовния сезон в Клаусура, обаче, Манагуа взеха превес с успех 2:0 като гост и равенство 0:0 на свой терен. Смятам, че изходът на този двубой ще се реши във втория мач.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози