Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Над 1.5 гола за Рейнджърс през второто полувреме, Над 4.5 корнера за Рейнджърс през второто полувреме, и присъден червен картон (специален залог).
Коефициент: 67.00.
Турнир: УЕФА Лига Европа.
Анализ: Прогнозата ми се базира изцяло на това, че очаквам един изключително груб мач. Налице са всички предпоставки това да е именно така.
1. Двубоя има решителен характер и за двата отбора.
2. Терена ще бъде ужасно лош. Всички отбори от нашата Б група играят на по-добри терени.
3. Играчите на Рейнджърс се поддават лесно на провокации. Това всички от Рапид го знаят не по-зле от мен и със сигурност ще го използват максимално.
Очаквам нещо като ръгби-мач, стил не много непознат и за двата отбора.
Предполагам, че по традиция всичко ще се реши едва през второто полувреме, когато ще се случат две неща.
1. Предвид растящото напрежение след всяка изминала минута, ще расте и броя на нарушенията. Натрупаните още през първото полувреме картони ще се материализират и в някой червен такъв.
2. Головете пък ще падат също главно през второто полувреме. И независимо от резултата, никой няма да се примири на кота 1 гол.
За да има голове е нормално и корнерите да са на необходимото ниво. А и те са едно от обичайните оръжия на Рейнджърс.
Накратко, търся картони, корнери и голове в заключителната трета на мача, което ми се струва доста възможно. А коефициента поне на мен ми харесва и предполага да съм дори само 2% прав в предположенията си, за да има смисъл да го играя. Приятно гледане на борба в калта с този мач.
Последвай ни