Разглеждах си мачове за утре и попаднах на този. Раперсвил Йона - Аарау. Загледох се и видях, че Аарау са последни без точка от 5 мача, а Раперсвил са 4-ти с 9 точки след 3 победи. Головата разлика на Раперсвил е 9-7, а на гостите 2-11. Изборът ми е 1/1. Причините са 5-те загуби на Аарау от 5 мача, фактът че Раперсвил е победил на полувреме/краен и в трите си победи през сезона. Друг фактор е че Раперсвил са победили в 2 от 4-те си мача срещу Аарау. При двете си победи са водели на полувреме. Без съмнение коефициент от 3.50 не е за пропускане. Напълно си заслужава, дори в други букмейкъри е малко по-висок. Победа на Раперсвил също си заслужава, при положение, че играе с последния. Честно казано, не съм запознат със ситуацията на Аарау и защо нямат точка, но се чувствам длъжен да опитам. Има още един отбор, който следя да играя на пп/кр срещу него, но все още изчаквам да вземе някакви точки, за да играя срещу него. Вече с Аарау стават 2 и мисля, че седмично ще мога да рискувам поне с единия.
Златни Прогнози
1
Статии
1
Типстър
0
Reactions
649
Тренд
Автор на темата 31.08.2018 17:49