Прогноза - 1Х, над 1,5 гола в мача
Коефициент- 1,43 в едномачова комбинация
Анализ - Мач от австралийската А-лига. Първият приема осмия, но който следи първенството на Австралия знае,че това няма особено значение,предвид меко казано странните резултати, които се получават там. И все пак имайки предвид моментната форма мисля,че лидерите в класирането имат известно предимство,заради добрата си форма, в която се намират, в последните десет мача статистиката им е 8-1-1. Уестърн Сидни не са в особено добра форма и последната им победа е в началото на декември миналата година, и то срещу аутсайдера в класирането Центръл Коаст Маринърс,а в следващите пет среши записват едно равенство и четири загуби, три от които са в последните им три мача, и то на собствен терен. Срещите между Пърт Глори преминават най-вече под знака на равенството- пет пъти от последните им десет мача по между им,като три от тях са на домашния терен на Пърт Глори. Тези факти ме карат да не залагам твърдо на знак 1 , а да се подсигуря и с възможно равенство. В срещите между тях головете се движат средно около 2,70, и за това също съм предпазлив и залагам на над 1,5 гола.