Пусан Ай Парк - Аса...

Сподели:
Notifications
Clear all

Пусан Ай Парк - Асан Мугунгуа (08/07/2021 13:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
318 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1488
Автор на темата  

Прогноза: Над 2.5 гола в мача

- Коефициент: 1.95

- Южна Корея - К-Лига 2 (2021)

- Анализ: Мач в който прогнозата ми е за голова линия.Домакините са в средата на класирането  и при победа днес над последния Асан ще влязат в плейофната зона,но тима е твърде колеблив за доверие въпреки,че играе със временния последен в класацията.Тук виждам добра възможност да се потърси линия над 2.5 гола,тъй като въпреки,че в последните  два мача на Пусан головете бяха рядкост,предишните 3 пък бяха много резултатни от сорта на (4-5) и  2х(2-3).Може  би трябваше да започна с главния ми аргумент за търсене на головете в тази среща а той  е че тима на Пусан има най-слабата отбрана в лигата,въпреки своето потенциално 4-то място при победа днес.Пусан са допуснали цели 28 попадения за изминалите 18 мача на тима и добре е че нападението си върши много добре работата и отчасти компенсира разградения двор,който са отзад тима на Пусан.

Парадоксалното е че тима на Пусан разполага и с най-силното нападение вкарало 27 гола т.е домакините разполагат с най-слабата отбрана и най-силното нападение в лига 2 и ако това не е предпоставка за голове тогава не знам кое е.

Като притурка ще добавя само,че и преките сблъсъци между тези съперници до сега са доста атрактивни и голове падат и то доста.4 оувъра в последните 5 преки сблъсъка,като и в 4-те беше премината границата дори над 3.5 гола а иначе един е над 3.5 гола (0-4),един е над 4.5 гола (3-2),един над 5.5 гола (2-4) и дори един над 6.5 гола (5-2).

Успех!

Цитирай