Пуне Сити - Нортийс...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Пуне Сити - Нортийст Юнайтед, 27.11.18, 17:00  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
27.11.2018 11:50  

Прогноза: Равен & Двата отбора да вкарат

Коефициент: 4.00

Турнир: Индия, Супер Лига

Анализ: Едно от най-странните първенства в света. Първенство, в което няма никакви закономерности или традиции, тоест лошо място за прогнозиране. Причините да е така са толкова много, че не смятам да ги изброявам подробно. Ще спомена само, че тук често се събира група крупни бизнесмени, които правят Консорциум с някаква идеална цел и създават футболен отбор. Такъв е случая и с тези два отбора.

Домакините примерно съществуват едва от 2014-та година и официалната цел е популяризирането на футбола като игра в региона. Това ги прави точно толкова непредсказуеми, колкото и днешните им гости. След две 6-ти класирания през първите си две участия, миналия сезон при едва третото си играха даже във финалната плей-офна група. Днешните гости пък през миналия сезон бяха най-слабия и домакин, и гост и пред изпадане. Виждате, че сега поне статистически нещата са коренно различни. Е, ако това не е НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ, не знам кое е.

Щях да пропусна и то с основание мача, ако обаче не открих нещо друго. Първо, и двата отбора в момента са ръководени от двама млади и крайно неопитни треньори. И двамата имат стаж от по около 3 месеца. Наставника на домакините е Шотландец, а на гостите Холандец. Според мен какъв вид футбол изповядват, мисля не би било проблем за всеки от вас да се досети лесно.

Гостите го доказват и с досегашните си резултати, които ги правят втория най-силен гост в първенството. Това ме кара да мисля, че минимум гол от тяхна страна няма да е проблем. В услуга на тази ми идея е и факта, че за домакините ще липсва един от важните им защитници, а пък гостите разполагат с един от гол-майсторите на първенството.

Резултатите на Пуне Сити у дома пък изглеждат статистически лоши и някои от вас биха побързали да се насочат към победа на гостите направо. Всъщност истината е съвсем друга. Лошите резултати на Пуне у дома се дължаха единствено на липсата на цели трима основни нападатели. Сега ако не греша и тримата, от които двама са Бразилци, ще бъдат на линия. Поне гол очаквам и от отбора домакин.

Ефекта от тях се прояви още в миналия победен мач за Пуне и според мен като цяло отбора им започва Ап тренд, а за гостите предвиждам Даун тренд. Двете движения на тренда обаче се уравновесяват от неопитността и страха от загуба на двамата треньори. По тази причина избирам голово равенство в мача.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози