Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] ПСЖ - Ница (04.05, 18:00)

5 Статии
2 Типстър
4 Харесвания
576 Тренд
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 348
Автор на темата  

Прогноза: Ница +2 Хендикап @ 2.20.

Лига 1, Франция.

Схемата с ПСЖ проработи още на първа стъпка.

За да не се повтарям и за който е пропуснал, може да види каква е тази схема в предишната ми прогоза:

https://topzalozi.com/forum/prognoza/%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%b5-%d0%bf%d1%81%d0%b6-30-04-2000/

Това ми гарантира спокойни залози до края на сезона. 🙂

Въпросът сега е - толкова ли са надменни милиардерите на ПСЖ, че няма да се напънат да бият за пореден път и то пред собствена публика? Предстои да разберем!

И както вече писах, тази схема е подходяща за сингли, а не за челиндж. Затова за играта прогнозата ми е с Хендикап, а реалния залог - победа за Ница.

Успех!


   
deni50, user и DedoTroll реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
 

Всъщност..това което си предложил на уважаемите потребители е игра за СТОЙНОСТЕН залог.Това е една задача с две условия.1 Основателна причина фаворита ДА НЕ победи и 2 Основателна причина аутсайдера ДА победи.Идеалния вариант е да са изпълнени и двете условия.Тогава залога е гарантирано СТОЙНОСТЕН.Изпълнението само на едното условие автоматично сваля на половина стойноста на самия залог.Аз лично в моите реални залози играя от години само по този начин,но конкретно в твоя случай,за този мач съм на следното мнение.Ти реално разполагаш с изпълнено почти винаги първо условие...казвам почти,защото примерно Мбпене и някои други основни играчи предстои скоро да се завърнат,но конкретно в този мач...изобщо не виждам никакви наченки на второто условие...За какво играе отбора гост????имат ли изобщо някакъв потенциал или мотивация?Това,че един афро-французин направи хет-трик на най слабата защита в миналия кръг,дали е основание да отбележи и на пСЖ?....Аз бих ползвал ПСЖ винаги в уравнението за мач с някаква мотивация....но тук е малко прекалено,макар залога да си е пак с някаква,но много малка стойност.Риск-Ривърс рейшио е нищожно за реален залог.За разни игри е ОК.успех.


   
Deadpool реагира
КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 348
Автор на темата  

Май изпълнявам и двете условия, които си посочил:

1. Милиардерите от ПСЖ няма за какво да се борят и всеки мач до края на първенството ще е неприятно задължение за тях, което трябва да отметнат.

2. За техните опоненти пък всеки мач срещу парижкия колос се приема като мач от Шампионска лига. Така че съперниците на ПСЖ ще имат достатъчен стимул за игра срещу тях, дори и да не се борят за нищо в класирането.

Това бях   написал в предишната ми прогноза и затова дадох линк към нея, защото логиката ми тук е абсолютно същата.

Може би грешката ми е, че трябваше да спра с тази схема след като още първия залог от нея е печеливш и имам реална печалба от нея.. А сега вече следването и до края си е чиста лакомия, която е много вероятно да ми изяде печалбата.

И стига си писал тия глупости за игри и реални залози . Както виждаш за играта се подсигурявам доста повече отколкото в реалните ми залози.


   
КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 348
Автор на темата  

Забравих за доказателството , тъй като знам че държиш на него 🙂


   
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
 

Първо реалните залози и тези в играта,нямат нищо общо.второ има два вида игра.Единия е Стойностен залог на висок коефициент с двете условия,които изтъкнайх,а другия е стойностен на нисък коефициент,който има 4 съвсем други условия и не е обект на това обсъждане.Освен това няма Абсолютно никаква причина да спираш с залог СРЕЩУ ПСЖ и то особено,ако са гост или ако са срещу отбор нуждаещ се от точки.Нали точно това е идеята за стойностен залог...само трябва обаче да е изшълнено и второто условие.Дори това равенство,което се получи в този мач,пак не съм сигурен дали не е било плод само на първото условие.


   
КоментарЦитирай