Форум

ПСВ – Грьонинген (2…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

[ПЕЧЕЛИ] ПСВ – Грьонинген (26.01.19, 20:45)

1 Статии
1 Типстър
2 Реакции
646 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза – 1, над 0,5 гола първото полувреме, над 1,5 гола в мача, залог за ъглови удари в мача – ПСВ

Коефициент – 1,88 в едномачова комбинация

Анализ – Мач от Ередивизие на Холандия . Първият в класирането посреща тринадесетия. Мач от от изключителна важност и за двата отбора. ПСВ са водачи, но само на две точки пред втория Аякс, като двата отбора имат еднаква голова разлика, и само по една загуба в шампионата до тук. От друга страна Грьонинген са 13-ти, само на две точки пред отборите в зоната на изпадане, така че трябва да подходят максимално сериозно днес, ако искат да вземат нещо в Айндховен. Очаквам гостите да играят предпазливо и да опитат да използват някоя контраатака за да отбележат. Статса между двата отбора е интересен, като последните пет срещи е една победа за ПСВ и четири равни мача. Тук обаче ще изневеря на това да залагам върху статса, а ще играя против него. Просто ПСВ са в топ форма, а Грьонинген под средното ниво и с реална опасност да се окажат на местата за изпадане и логично нямат шансове в Айндховен. Към момента пазара за ъглови удари е над/под 9 , което обаче е точно на границата корнерите които имат и двата отбора- на ПСВ средно са 9,08 в мач, на гостите средно 8,62. Има залог за това, кой ще изпълни повече ъглови удари в мача и избрах него. Другите ми залози са такива, каквито обикновено  за повечето ми комбинации – над 0,5 гола пп и над 1,5 в мача, базирайки се на моментното състояние, статс., стила на игра и състави на отборите , на които залагам. Отделно, за този мач, най-вероятно в моя фиш ще добавя и Люк де Йонг като голмайстор по всяко време,но в прогнозата си тук съм по-предпазлив и пропускам този залог. 

Публикацията бе редактирана преди 7 години 2 пъти от TZ

Nikola Berti и Baiko реагираха
Цитирай