Форум

Пролетер Нови Сад -…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

Пролетер Нови Сад – Раднички Ниш (09.11, 19:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Реакции
758 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: 1Х

Коефициент: 1.90

Турнир: Сърбия, Супер Лига

Анализ: Отбора на Раднички твори история. В момента са на втора позиция в класирането и с 35 точки в актива си правят най-добрия полу-сезон от 1995-та година насам. Те са по-именития от двата отбора с два пъти по-голям бюджет и много по-качествени играчи. Като цяло Ниш е много по-футболен от Нови Сад.

Всичко казано до тук сякаш накланя везните към гостите. Но има две много важни неща, които ме карат да мисля точно обратното. Тоест да играя обратно на букмейкърските очаквания.

На първо място Лалатович, треньора на Ниш, се оплаква от липса на много важни играчи. По думите му това щяло да бъде най-тежкото гостуване на неговия тим. Много странно изказване при гостуване на отбор с едва 1000-а местен стадион. За мен, обаче, никак не е странно, имайки предвид за кое първенство говорим и най-вече за кой регион от света. Тук футболните аргументи нямат никакво значение. Това е футбол от Балканите. Оправдания за уж неочаквани загуби могат да се намерят винаги. Усъмни ме прозрачността около този мач и факта, че Лалатович е бил 2 години наставник именно на Пролетар. Спомня си за тях с любов и умиление. Сега с многото контузии в отбора е приятно да загубиш, връщайки жеста с оправданието, че Пролетар имали дори серия от 6 поредни победи преди загубата от Звезда.

Знам ги аз тия номера, а вие гледайте дали греша като не се доверявам само на статистиката. Благодаря за проявения интерес и до нови срещи пак тук в най-стойностния сайт за прогнози.

Публикацията бе редактирана преди 7 години от TZ

Цитирай