Пройсен Мюнстер - М...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Пройсен Мюнстер - Мепен (01.07. 20:00)  

 

red6devil
(@red6devil)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 497
30.06.2020 23:29  

Прогноза:   1

коефициент   1.83

Германия, Лига 3

 

Определено това е мача, който ми хваща окото. Поради няколко причини. Първо имаме мотивиран домакин, срещу не играещ за нищо гост. И второ букитата все още котират единичката с доста прилична ставка за домакинска победа. 

Ще започна от гостите, които два кръга преди края нямат шанс за класиране във втора Лига. Същевременно не могат и да отпаднат.

Пройсен Мюнстер показаха характер в последните два мача, с което загатнаха, че искат оцеляване. Първо победиха пряк конкурент - Цвикау с 2:1 в къщи, после отмъкнаха точка от Валдхоф в гостуване, като така ги отказаха от промоция.

Само два кръга има до края, но нещата са доста заплетени в Лигата. А Мюнстер имат не лоши шансове за спасение. Като могат да изместят поне 3 отбора. В този кръг един срещу друг играят двата отбора над тях в класирането, Цвикау и Кемницер. Така че при победа тук Пройсен ще мине с едно място на-горе. Но в последния кръг и на Цвикау и на Кемницер, като гледам ще имат мачове срещу не-мотивирани съперници. Най-реални са шансовете за Мюнстер срещу 15-тия Магдебург. Които в този кръг имат много трудна задача срещу Инглощад, които пък от своя страна са замесени в битката за промоция. А в последния кръг Мюнстер ще гостува именно на Магдебург. И при две победи може да се спасят.

При всичките тези условности, тук победата за Пройстен е задължителна. А ставката е прилична. Азиатски хендикап /-1/ @ 2.425 е доста добър. Щото има вариант за домакините да се спасят и по голова разлика срещу двата отбора над тях в класирането.

Публикацията бе редактирана преди 2 седмици от red6devil

Харесано от: deni50 и Lenivec
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!