Прогноза-над 4.5 гола.
Кодфицент-2.25.
Турнир-Чехия до 21 години.
Анализ:Прибрам е на последното десето място след една победа и три загуби и голова разлика от 7:11.В последния кръг загубиха с 0:4 от Яблонец.
Ихлава е на четвърто място след две победи,едно равенство и една загуба при голова разлика 12:4.Те загубиха последната си среща с 0:2 от Злин.
Последната среща между двата отбора е от 2017 години и тогава Прибрам победиха с 4:1.
И двата отбора показаха колеблива игра,но Ихлава са в по добра форма и имат леко предимство в това.Двата отбора доста често както вкарват така и допускат голове и тук очаквам да има попадения и в двете врати и да има поне пет гола.
Браво Митак ! Сутринта си бях харесал същата прогноза плюс победа за домакините , ама видях че си я играл вече ! даже и скрийншот си бях приготвил 🙂 https://prnt.sc/ni9tr1 На теб обаче повече ти трябват точките , така че въобще не съжалявам , още повече ,че и руския ми мач от 14:00 излезе 🙂
Благодаря ти Краси,видя ми се за по сигурен мача за голове,но честно казано не очаквам да има шест гола.Знаеш че не се натягам за първите места,играя само да видя докъде мога да стигна.