Прогноза: Бордо да се класира // Коефициент: 1, 30 // Турнир: Купа на Франция // Анализ: В 1/16 финален мач за Купата на страната По ще си съперничат с Бордо. По е отбор от Лига Насионал и се борят за влизане в Лига 2. Първото място е само на 2 точки от тях, а и се представят еднакво добре и у дома и в гостуванията си. Бордо е в криза и в последните си 6 срещи, допусна 5 загуби. Въпреки това Бордо е елитен тим и притежават опитни състезатели, а единствената им победа от тези 6 мача е именно в този турнир срещу втородивизионния Льо Ман. Само преди няколко дни те усилиха състава си с нападателя от Реймс, Реми Удин. Може и да са във форма По, но ,,Жирординците"са отбор с традиции в този турнир, а класата е на тяхна страна. Бордо ще е по настоятелния отбор в този мач, а за По не им давам повече от равенство в редовното време. Бордо - да се класира.... 😎
Желая успех. Аз също бях решил да го играя точно по този начин. Разколеба ме само подозрението, че в съблекалнята на Бордо се случва нещо. Да разполагаш с всички играчи, а те да нямат особено желание за игра е малко подозрително. Ще видим. Мачът е много любопитен.