Прогноза: 2:0
Коефициент: 6,50
Първенство: Приятелска среща
Анализ:
Тактическа прогноза!
Последна проверка за Португалия преди форума. Направиха вече едно нулево равенство с Испания, след което се разбра, че Бускетс е дал положителен резултат за КОВИД-19, а игра цял мач, като след краят му се прегръщаха с Кристияно. Това е причината последният да е поставен под карантина и няма да играе днес. По начало Португалия са отбор с корава защита и днес ще търсят отново суха мрежа, но вече с победа. Именно този пазар се предлага на 1,90К, но ми се струва лесният избор. А като се има предвид, че остават твърде малко възможности предпочитам да потърся точната.
Израел са отбор, който трудно опазва суха вратата. Ето дори в последните си два двубоя (срещу Молдова и Черна гора) допусна голове, въпреки че победи. Редно е да очакваме повече от веднъж да бият центъра днес.
Вероятните победи са първите три възможни. Отчитам, че все пак домакините няма да се развихрят и ще се пазят, така че 3:0 я изключвам. В същият момент едва 1:0 ми се вижда посно при лабилната еврейска защита, но е вероятно. И все пак 2:0 е моят избор. С 10лв за начало на серията.
P.S. Португалия няма да защити титлата си. Дори полуфинал не би трябвало да стига.
Пожелавам си успех!!
😉
Непокрито условие: Прогнозата трябва да се пусне между 4 и 48 часа преди началото на мача.
В "Създай" подредих Португалия под 4 гола, Израел 0 гола и 1 краен резултат - 2,60К. Тоест 1:0, 2:0 и 3:0, което е доста по-добре от победа на нула при 1,90К.
Току що разбрах, че Португалия са под карантина всички и ще играят с отбора до 21 години. Затворих си залозите.
Първо се оказа, че новината за игра с под 21 години за Португалия е партенка, а после се оказа, че мача си беше на косъм от 2:0. Доволен съм, защото надуших на къде духа вятъра тук. Следващият път яе стане. Не съм доволен, защото затворих залозите, въпреки че всъщност така не загубих пари.