Прогноза: 1 // Коефициент: 1,60 // Турнир: Португалия - Примейра лига // Анализ: На „Ещадио до Драгао”, Порто приемат Брага в мач от 17-ти кръг на елита. Издъних се вчера с Бордо и колегата Дедо Трол бе напълно прав за съмненията си относно проблемите в този тим. Знаех ги и аз,но ги пренебрегнах с лека ръка. Както и да е..., допуснах грешка и си я признавам коректно. Сега за мача.....Порто е в чудесна форма в последните си 13 официални срещи и постигнаха 12 победи и едно реми. У дома също впечатляват. Седем шампионатни победи в които запазиха чиста мрежа, а последната им загуба на „Ещадио до Драгао” е от отбора на Краснодар през август 2019 година. След тази загуба те наредиха един равен и 13 победи в 14 официални двубоя. Брага започна колебливо, но все пак успяха да се изкачат до петото място и са на 5 точки зад Спортинг Лисабон. В началото на януари смениха треньора Рикардо Са Пинто със Секейра. Под негово ръководство те победиха Белененсеш с внушителното 7:1 и Тондела с 2:1. Лидерът Бенфика е на 4 точки пред домакините, но им предстои сблъсък със Спортинг Лисабон. Този мач може да се играе чиста 2-ка, но по добрия вариант е „Бенфика или равен + над 1 гол”. Брага е в подем и играят с настроение, но те нямат победа на този стадион от 2005 година, вече в 17 мача. И на двата тима им предстоят важни полуфинални срещи за Купата на Лигата само след няколко дни. Смятам,че Порто няма да допусне изненада, но пък гостите са отбор, който може да им вкара гол и си заслужава да се потърси този залог - Порто & гол/гол. За целта на играта ми тук ще го играя чиста единица. Победа за Порто...... 😎
Колега,желая ти успех с тази прогноза.Аз също бих направил този избор...НО...Немога да си обясня защо на 3 пъти от малък брой фишове-да съм точен точно 4 са постъпили огромен брой пари за знак 2-ка????Залог за Брага...затишие през което масовия залагащ слага за Порто и вдига за Брага...втори голям за Б,пак затишие и при връщане пак на високия коф Трети голям залог за Брага.Тези маневри не се правят от случайни хора.Мое мнение.Успех още веднъж желая.