Прогноза: Х // Коефициент: 3,50 // Турнир: Португалия - Примейра лига // Анализ: В първа среща от 27-ми кръг на „Ещадио Мунисипал де Портимао”, Портимонензе приема Морейрензе. Портимонензе е с 2 загуби, 2 равни и 1 победа в последните си 5 мача в лигата. Морейрензе е с 2 победи , 1 равен и 2 последователни загуби от Маритимо в гостуване и от Бенфика в домакинство. Портимонензе е на 7 точки от зоната на изпадащите. Морейрензе е на 13 точки от Спортинг Лисабон и заемат шестото място. Портимонензе е с 3 загуби у дома от 13 мача и нямат поражение все още от отборите в първата осмица. Победиха Бенфика ,Спортинг Лисабон и Витория Гимараеш, а с Брага направиха реми..!! Морейрензе пък взеха 6 победи и загубиха 7 срещи в своите гостувания и нямат все още равенство..!! Програмата в оставащите 7 мача на Портимонензе е наглед по сложна отколкото на Морейрензе. Предстои им домакинство на Порто и гостувания на Бенфика и Брага. Трите точки тук са им задължителни, но Морейрензе не е лек съперник. И двата отбора притежават нападателна мощ , но и пропускливи защити. Портимонензе би трябвало да са по мотивирания отбор, а и изобщо не се плашат от никой на своя стадион. Морейрензе е с 2 последователни загуби, но се съмнявам доста, че ще допуснат трета и то от отбор който не веднъж са огорчавали в преките им сблъсъци. Фаворит в срещата е Портимонензе, но това е труден за прогнозиране двубой и всеки изход е възможен. За мен обаче , двата отбора са напълно равностойни и ни очаква една вълнуваща среща. Разбира се, че ще поема риска и ще прогнозирам......равенство..... 😎
Харесва ми прогнозата,макар и да не съм съгласен с избрания знак.Проблемите са няколко.Първо гостите са приключили със сезона и сега се забавляват.Играят без напрежение и като гости бележат във всеки мач.Второ те са един от малкото отбори,които не правят равенства,като гости.или бият или падат.И ласт бът нот лийст домакините ще си го вземат този мач,макар лошата традиция.Тяхната мотивация е сигурна,а на гостите доста съмнителна.Желая ти успех разбира се,но аз за този мач споделям Букмейкърското виждане,което значи,че няма да го играя.Пишеш страхотно и си ти трябва отделна рубрика.бих я чел с кеф
Бертино.Супер прогноза.Който е запознат с првилата на Лигата знае,че за гостите сезона не само не е приключил,а имат шанс за излаз в Европа.Дори смятам,че Портимао ще им пусне.
Дедо спри се да коментираш на две чаши менте вино прогнозите на хората.Мача е 0:2 и го познах .Сори за Берти.Но ти изглеждаш глуповато,с това че ги разбираш кой за кво играе.