Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 2
Коефициент: 2,55
Турнир: Италия – Серия Б – Плейофи
Анализ: Избрах този мач пред Аталанта – ПСЖ, защото ми се вижда по труден, а и ПСЖ поне според мен ще се класират.
След 1:0 в първия двубой Порденоне има лека задача. Да завърши наравно и дори може да си позволи и минимална загуба с 1 гол и пак да играе финал със Специя. Това е така ,защото по регламент и при равенство в общия брой голове в двата мача се класира отборът завършил по напред в класирането.
Порденоне завършиха на 4-то място и наглед са в по добра форма от съперника си.
Фрозиноне нямат победа скоро, но успяха да се доберат до място в плейофите.
Порденоне влезе директно в Серия Б миналия сезон от Серия С.
Фрозиноне игра в Серия А миналия сезон,но изпадна.
Фрозиноне е по опитния отбор, а ръководството им нае Алесандро Неста за треньор с цел бързо завръщане при най – добрите.
Реално нещата не са чак толкова зле за Фрозиноне. Ако се вгледаме по внимателно в последните им 5 двубоя ще забележим,че те са играли със спечелилите директна промоция в Серия А – Беневенто и Кротоне, играли са с Пиза – отбор изпуснал на косъм плейофите, мача с Читадела в който ги отстраниха и загубата с 1:0 от Порденоне. Това са силни съперници , а пък им отмениха и гол с Порденоне.
Отделно от това един от най – добрите защитници в света Алесандро Неста и носител на Ордена за заслуги към Италианската република – 5-та и 4-та степен ( рицар и офицер) миналия сезон загуби плейофите с отбора на Перуджа. Сега ще направи и невъзможното за да не допусне грешката от миналия сезон
Фрозиноне има своите шансове,а и аз не виждам мач от новата кампания от Серия А ,между Порденоне – Ювентус……… 🙄
Победа за Фрозиноне…… 😎