Полша – Словакия (1...
 
Notifications
Clear all

Полша – Словакия (14.06.2021г; 19:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: Робърт Левандовски да вкара по всяко време

Коефициент: 1,909

Турнир: „Евро“ 2020

Анализ:

            Ще се фокусирам само върху представянето на отборите през тази календарна година. В периода са изиграни по три квалификационни мача за световното първенство и по две проверки преди еврото.

            Полша записаха равенство 3:3 в Унгария, победа 3:0 срещу Андора и загуба на Уембли с 2:1. В проверките от този месец 1:1 с Русия и 2:2 с Исландия. Повече от очевидно е, че това е един офанзивен отбор. Същото мога да кажа и от преките си наблюдения на поляците в последните няколко години. А от два сезона следя и местното първенство, където категорично смятам, че се играе доста динамичен футбол.

            Словакия направи 0:0 в Кипър, 2:2 у дома с Малта и победи Русия с 2:1. В проверките от този месец имат 1:1 у дома с България и 0:0 в Австрия. Аз виждам голова немощ поради по-защитна игра. Двата гола срещу Малта не може да са фактор, а и там започнаха от 0:2 на почивката и нямаха друг избор. А след това бяха длъжни да победят относително слаба Русия. Иначе втурнат ли се да атакуват здраво са доста лабилни отзад. Преките ми наблюдения са от мача с нашите. Още в пета минута им тряснахме дирека, а срещата завърши напълно заслужено с равен. И като се има предвид какво ни е нивото!

            Другите два отбора в тази група са Испания и Швеция, така че тази среща се явява най-добрата възможност за победа и за двата отбора. Това ме кара да си мисля, че мачът ще протече по-скоро по вкусът на Полша. И понеже през тази година само Андора не са им вкарали, а Словакия все пак чат-пат вкарва, по-скоро виждам победа с разменени попадения, но в никакъв случай с разлика. Най-вероятно 2:1.

            Друго, на което искам да обърна внимание. Робърт Левандовски е изиграл 23 мача в календарната година за Полша и Байерн в различни надпревари. Отбелязал е поне един гол в 19 от тях (83%). За Полша данните са три мача, два резултатни (67%). До снощи се предлагаше 2,00К, че някъде и малко повече за негов гол по всяко време. Тоест под 50% вероятност! Цял ден гледам малката и едва като заспа имам възможност да пиша. Виждам, че е паднал на 1,90-1,95К, което е точно 50%. Смятам, че това си заслужава без да се налага да пиша и част от визитката му. А ако съм прав, че Полша ще вкара поне два гола, то 50% по близо до 1 ли е или е по-близо до 0? Че и само един да вкарат, 67% по-близо до 1 ли е или е по-близо до 0? Ами 83%?

             И така в „Създай“ победа за Полша + Гол/Гол + Левандовски по всяко време = 6,00К. Аз ще уважа труда си. Отделно ще потърся победа за Полша, отделно гол за Лева и ще дебна да избия на живо.

            За играта не мога да предложа така, затова реших да се спра на Лева. Даже Наско Илиев им вкара на тея и им прасна дирека.

 

            P.S. Само да споделя, че тоя мач ми се дава 2:0. Присантимант, но да видим.

 

Пожелавам си успех!!

😉


Харесано от: Baiko
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Словакия игра много силно. Полша все едно нямаше дух. Левандовски невидим. Заслужена победа за Словакия. Интерсен факт - общо 28 удъра към двете врати.


Харесано от: Baiko
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози