Погон Шчечин - Лехи...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Погон Шчечин - Лехия Гданск (25.08, 19.00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
558 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1379
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 1.72

Полша,Екстракласа

Решил съм в дните, когато има стотици мачове да се съсредоточавам върху по неследени лиги и не толкоз корумпирани. В случая това е Полското.

Вчера имах добро попадение на 3.40. Днешният го смятам за двойка на около 3.50 и реално ще го играя така. Но за играта ще се подсигуря и с Х. Все пак, искам да се представя добре, а и защо не да спечеля играта отново.

Относно мача:

Тук букитата са объркали фаворита. Вярно е, че отборите са домакински, но Погон нямат победа вече 5 кръга. 3 загуби и два равни при г.р. 1-7. Вярно е, че лошата серия все ще спре, но не и срещу този съперник.

И двата тима са средна класа. Миналият сезон играха във втората група - за изпадане.

Все пак, отбора от Гданск е по-популярния. Треньора им поработи здраво лятото да смени хаотичният стил със здрава отбрана и бързо преливане в нападение. Резултатите са на лице. За 5 изиграни мача нито едно поражение и само 1 допуснат гол и то от дузпа.

А срещите им бяха тежки. Играха срещу двата гранда като гости. Победа с 1:0 над Ягелония и 0:0 с Легия Варшава. Здравата ръка на треньора им и сплотения колектив се видяха и в последният им мач. Победа с 2:0 над коравият Гурник на негов терен.

След всичко това фаворита е Лехия. Няма как да загубят този мач.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от Baiko
Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Nikola Berti и YavorDimitrov реагираха
Цитирай

Виж още футболни прогнози