Перуджа - Фоджа (27...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Перуджа - Фоджа (27.12, 22:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
607 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 832
Автор на темата  

прогноза:   Х+ГГ

коефициент   4.50

Италия, Серия Б

 

Това е едно от най-силните първенства, като отборите са с доста изравнени възможности. 

Перуджа едва ли ще съумее да се пребори за директна промоция, но пък плейофите са им напълно постижима цел. Силата им е тук като домакин. В серия са от три равенства. Нападението им работи добре, но и защитата им се пропуква редовно. В последните 10 мача имат 9 пъти ГГ.

И аз като Ванката го гледах тоя мач и първоначално го мислех за 1+ГГ. Спря ме една неточност на сайта, че новия тренер на Фоджа е Делио Роси. Добре че се разрових, щото се оказа че тренера е Гаетано Павон. Гостите играят доста атрактивно и силата им е в къщи. Реалното са на пред-последното място но са им отнети 8 точки. Целта им този сезон ще е оставане в Серия Б. Гледайки резултатите им, най вероятно стария тренер е сменен заради лошите резултати навън. В дебютния мач Павон победи в къщи, след което загуби минимално навън. Ясна е целтта пред тренера, гостите ще трябва да търсят точки и навън, за да изплуват от опасната зона. 

Едва ли обаче ще успеят да победят силен домакин като Перусжа. А и статистиката не е в полза на Фоджа. 3-5-3 е общия баланс, а тук в Перуджа 2-3-0. Всичките им мачове са от Серия - С и Б, като почти винаги се получава и ГГ. Х-са е доста срещан в лигата, както и в статистиката между двата тима. И щом не е Делио, прибавям и ГГ.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от red6devil

   
Nikola Berti реагира
Цитирай