Прогноза: 1
Коефициент: 3.60
Копа Либертадорес Феминина
Решаващ мач от групата и за двата отбора . След първите два кръга те са с по 1 точка но победителят от днешния мач може да измести дамите на Коло Коло от второто място . Миналата година Пенярол имаха нещастието да са в група с бъдещия шампион Атлетико Уила и традиционно силния Аудакс Сао Паоло и останаха трети . Сега отново са с колумбийките от Уила , които обаче могат да ги класират ако победят по същото време чилийския Коло Коло . Разбира се Пенярол задължително трябва да победят . Същото важи и за другия участник Серо Портеньо . Така че и двата отбора ще се стремят към победата и както казва нашия футболен Корифей : „Тоя мач няма как да завърши наравно “. Нещо в което аз не съм толкова убеден , но ще го послушам и ще заложа за според мен по-добрия отбор . Независимо че Букитата са на различно мнение и дават предимство за парагвайките .
извинявам се за дезионформацията относно класирането което всъщност е :
1.Атлетико Уила 5-1 6
2.Серо Портеньо 3-5 3
3. Коло Коло 4-5 1
4. Пенярол 3-4 1 ..... така че на Серо и равенството им върши работа ако Коло Коло не бият.
В тоя случай има повече резон да се търси победа на Коло Коло на 3.50 срещу шампиона Уила , който на практика е първи и при загуба днес... но това са мои разсъждения ... знае ли човек какво им е в главите на жените ,при това латиноамериканки 😀 😀 😀