Пенярол жени - Серо...

Сподели:
Notifications
Clear all

Пенярол жени - Серо Портеньо жени 19.10. - 1:00

2 Статии
1 Типстър
0 Reactions
531 Тренд
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1174
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 3.60

Копа Либертадорес Феминина

Решаващ мач от групата и за двата отбора . След първите два кръга те са с по 1 точка но победителят от днешния мач може да измести  дамите на Коло Коло от второто място . Миналата година Пенярол  имаха нещастието да са в група с бъдещия шампион Атлетико Уила и традиционно силния Аудакс Сао Паоло и останаха трети . Сега отново са с колумбийките от Уила , които обаче могат да ги класират ако победят по същото време чилийския Коло Коло  . Разбира се Пенярол задължително трябва да победят . Същото важи и за другия  участник Серо Портеньо . Така че и двата отбора ще се стремят към победата  и както казва нашия футболен Корифей : „Тоя мач няма как да завърши наравно “. Нещо в което аз  не съм толкова убеден , но ще го послушам и ще заложа за според мен по-добрия отбор . Независимо че Букитата са на различно мнение и дават предимство за парагвайките .

Публикацията бе редактирана преди 5 години от Cascarino

Цитирай
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1174
Автор на темата  

извинявам се за дезионформацията относно класирането което всъщност е :

1.Атлетико Уила  5-1   6

2.Серо Портеньо   3-5   3

3. Коло Коло  4-5   1

4. Пенярол  3-4   1  ..... така че на  Серо  и равенството им върши работа ако  Коло Коло не бият.

В тоя случай има повече резон да се търси победа на Коло Коло на 3.50 срещу шампиона Уила , който на практика е първи и  при загуба днес... но това са мои разсъждения ... знае ли човек какво им е в главите на жените ,при това латиноамериканки 😀 😀 😀 

КоментарЦитирай