Пекин Гуоан - Хъбей...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

[ПЕЧЕЛИ] Пекин Гуоан - Хъбей Чайна Ф (16/05/2021 14:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
316 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1747
Автор на темата  

Прогноза: Над 1.5 гола в мача

- Коефициент: 1.36

- Китай - Супер Лига - Група Б (2021)

- Анализ: Пекин Гуоан приема Хъбей в един мач,който е труден за прогноза на знак според мен и ще потърся утеха в такава за голова линия.Хъбей са по-можещия и балансиран тим от двата от показаното до тук.Гостите са стабилни отзад и но и не вкарват излишно,но пък достатъчно.Пекин нито са кой знае колко стабилни в защита да не казвам слаби защото ако съдим по представянето им в ШЛ трябва да останем безмълвни (0-19) голова разлика в 4 срещи.Сега срещу Хъбей отново ще им е трудно да вкарат,но вече тима е с 360 официални минути без вкаран гол в последните си мачове които бяха от участието им в ШЛ.Иначе в първенството тима няма кръг в който да не се е разписал поне веднъж.За Хъбей важи същото - вкарали са и в 4-те си срещи до тук през сезона и едва ли защитата на домакините ще бъде непреодолимо препятствие за тях днес макар че и повече от гол на мач също не са отбелязвали,затова и не бива да се рискува излишно за по-висока голова линия и за мен по-стойностен е залога за над 1.5 гола или другата алтернатива е гол/гол,но аз лично предпочитам първата.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Цитирай