Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: ПП-КР 2-2
Коефициент: 4.5
Турнир: Бразилия, Серия А
Анализ: Това е последния кръг от първенството и повечето неща са решени вече.Парана са на последното място и нищо неможе да промени съдбата им.Единственото,което могат да сторят е да изиграят един добър последен мач пред своя публика.Според мен това задължително включва и отбелязването поне на един гол.На гостите за да оцелеят им трябва победа и съм сигурен,че ще я постигнат по някакъв начин.За да са спокойни ще се опитат да вземат преднина още през първото полу време.Маст уин ситуация за Вашку.Няколко отбора са в момента с равни точки.От тях един вече е изиграл последния си мач.Равенството не съм изчислявал дали върши работа на вашку.По усърдните от вас биха могли да го направят за по точна преценка на ситуацията.Могат да ползват наличната таблица с класиране на отборите.
ами не е лошо да се гледа таблицата с класирането .... така със сигурност щеше да видиш ,че остават още 11 кръга да края на Бразилейро ...... сега аргументите ти изглежда доста нелепо ..... подозирам обаче че или се правиш на луд или си бил пиян .... 🤮
Да си призная и за двете си прав,а не само таблици,ами нищо неможех да гледам.То и за това май препоръчах ВИЕ да си ги погледнете
Последвай ни