Прогноза - над 2,5 гола в мача
Коефициент - 1,44
Анализ - Мач реванш от Купата на Гърция. В първата среща Панахайки победиха ПАОК с 2-1. Двата тима се намират в различните нива на гръцкия футбол. ПАОК са водач в Суперлигата на Гърция със статс от 15-1-0 и голова разлика от 30-6. Панахайки са шести в във Футболната лига, която е едно стъпало под Суперлигата. Статса на отбора е 4-6-3 и голова разлика от 12-11.
Не съм следял първата среща между двата отбора,нито съставите с които са били двата отбора, най-вече този на ПАОК. Факт е, че в последните си десет мача ПАОК има едва три загуби, като две от тях са в ЛЕ от Челси и БАТЕ Борисов, и тази от Панахайки в мача за купата. Мисля,че тази вечер на домашния им стадион в Солун ще излязат с оптимален състав, с подкрепата на фанатичната им публика ще вземат победа, която ще им е достатъчна да продължат напред. Понеже до момента няма отворени пазари за едномачови комбинации за тази среща,единствената прогноза, която е логична и се включва в условията на играта за коеф. над 1,3 е мач, в който ще има над 2,5 гола. Не мисля, че ПАОК ще искат да се мъчат до края с нисък резултат и риск от отпадане или дори вкарване срещата в продължения. И на базата на тези ми разсъждения давам и тази прогноза.