Прогноза: 2/1 на ПП-КР. Коеф. 21.00. Гърция, Супер Лига.
Нямам инфо за подобен развой. Докато разглеждах мача ми дойде идеята за този безумен залог. Дори не и за играта ми в Златни. Защото ще загубя след това нормален коефициент.
Това е най-страховитото дерби в Гърция и дума не може да става за договорки. Още повече към настоящият момент. Панатинайкос продължават да ги режат Фифа, Уефа и всякакви Гръцки организации. Отново са им отнети точки преди започване на първенството. Този път 6. Май имат и забрана за покупки на играчи. Затова са наблегнали на Аборигени от Африка и свободни трансфери. Менидж-звеното добре се е справило. Тима има 6 победи и равен.
Сега обаче за първи път среща един от двата си големи врагове – Паок. Играещият в ЛЕ. Загубиха от Челси. Спечелиха срещу любимците на половин БГ – Бате Борисов. И загубиха срамно у дома от Унгарци. Обаче целта на тима е една. Титлата в Гърция. Досега се справят феноменално. 7 мача – 7 победи. Включително взеха скалповете на шампиона Аек с 2:0 у дома и 0:1 в Пиреа на Олимпиакос. Добавям и че мача ще се играе на стадион страшилище – Тумба.
Все пак, този Панатинайкос е по различен с тоя интернационален отбор и се надявам да започне ударно и без притеснения от история и традиция. Виждам като топ коефициент с едномачова комбина в Бетфаер „1 и под 2.5 гола“ на 2.90. Типстъра Дедов казва за такъв залог, че е шуър бет. А пък аз – Шукар бет.