Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365
Прогноза: над 1,5 гола
Коефициент: 1,32
Първенство:Шампионска Лига Квалификации
Анализ: Днес отново е време за мачове на Европейско ниво а един от сблъсъците среща Холандсият гранд Аякс и Паок като домакин в срещата са Гърците.Според мен този мач ще е доста интригуващ и смятам че в него ще има доста положения и поне 2 попадения именно за това и залогът ми е за над 1,5 гола.Доводът с който прогнозарам че в мачът ще бъдат отбелязани поне 2 гола е това че и двата съперника притежават доста силно нападение което е предпоставка за голове в мачът.Това мое твърдение е подплатено и статистически тъй като „Божиите синове“ имат отбелязани 25 гола в послените си 10 мача което е средно над 2,5 гола от друга страна пък домакините от Солун са вкарали в послените си 10 мача цели 26 попадения.Друга статистика подрепяща залогът ми е това че в историята,тези два отбора са се изправяли един срещу друг 5 пъти като в тези 5 мача нямат записан резултат под 1.5 гола а общият брой отбелязани голове в тези мачове е 19 което е средно подщи по 4 на мач.
Колега,тези примерно 25 гола за 10 мача в какви 10 мача са отбелязани?Контролни срещи,турнирни от лани?Срещу какви съперници?25 делено на 10 е наистина 2.5,ама те вуюъв всеки мач ли вкарват по 2.5 или имат 2 мача с по 5 гола и няколко по 2+3-4 без нито един гол?25 делено на 10 и ...хоп 2.5 на мач....успех иначе ти желая
@julymorning - по принцип имат мачове в който не са вкарали така е да,но за контролите мачовете са си мачове дори те да са приятелски виждали сме много контроли да завършват 0-0.А иначе в директните мачове статистиката няма как да се успори правили са много резултатни срещи и нямат мач който да е под 1,5. Упех ти желая и много познати прогнози 🙂
Емир..Честито.Много се радвам за анализатора на Балканите.
Последвай ни