Панама до20 - Аруба...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Панама до20 - Аруба до20 20.06. - 03:30

2 Статии
1 Типстър
0 Reactions
288 Тренд
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1170
Автор на темата  

Прогноза: над 4.5 гола

Коефициент : 1.90

Първенство на КОНКАКАФ  до 20 години

Тук малко стрелям на сляпо , осланяйти се на резултатите на двата отбора от предишното първенство, което обаче е от преди цели 3 години! Тогава юношите на Панама  за малко да играят на финала на първенството след като завършиха с равен брой точки с Мексико ,но имаха по-лоши показатели във фейърплея . В предварителната група вкараха 9 гола на двата аутсайдера Мартиника и Доминика  и завършиха с пърен актив от 15 точки . Аруба тогава се представиха прилично след неочаквана победа над Гренада с 3:0 и равество срещу пълния аутсайдер Сен Мартен, но в двубоите срещу фаворитите Ямайка и Мексико бяха разбити съответно с 1:7 и 0:10 . Сега в състава си имат няколко футболисти играещи в елитни юношески отбори в Нидерландия , като това са все полузащитници и нападатели . Така че очаквам и те да се отчетат с 1-2 гола и така да спомогнат за покриването на тая доста висока линия  от над 4.5 гола.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Цитирай
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1170
Автор на темата  

Съжалявам ,но тук съм допуснал техническа грешка и вместо НАД 4.5 гола съм изписал ПОД 4.5 .....за играта естествено си остава това което съм написал...никой не е длъжен да ми чете коментара към прогнозата 🙁

КоментарЦитирай