Панайтоликос - ПАОК...
 

[ПЕЧЕЛИ] Панайтоликос - ПАОК (16.03., 19:00)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 161
16/03/2019 09:43  

Прогноза - 2 , под 3,5 гола в мача

Коефициент - 1,92 в едномачова комбинация

Анализ - среща от Супер Лига на Гърция. Шестият в класирането приема лидера ПАОК. Домакините са с 33 точки, на десет от четвъртия Атромитос, които заемат мястото даващо право на участие в ЛЕ. Балансът им последните десет срещи е 3-3-4 и като, че ли по-скоро заслужават да са на по задна позиция в класирането от колкото в момента.

ПАОК са лидери, с 64 точки, на седем пред втория Олимпиакос. Отборът напълно заслужено е на първо място показвайки много добра форма и игра, побеждавайки прекия си конкурент преди няколко кръга с 3-1 и постигайки равенство като гост на третия АЕК 1-1. Последните си десет мача са 7-2-1, с единствена загуба в първия мач за купата срещу Паниониос. 

Балансът между Панайтоликос  и ПАОК е 8-1-1 в полза на ПАОК, а последната победа на Панайтоликос над тях е през 2015-та година.На домашния терен на Панайтоликос срещите са завършили 0-1, 0-1, 0-2, 0-3 в полза на ПАОК.

Прогнозата ми е изцяло върху статса който дадох по-горе, победа за ПАОК и не много голове, все пак се презастраховам с това , че гостите са в отлична форма и вдигам линията на под 3,5 гола. Който реши може да я коригира в своя фиш и на под 2,5. 


Харесано от: mitko820, Nikola Berti и red6devil
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация