Палестина - Йордани...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Палестина - Йордания (15.01, 15:30)

3 Статии
2 Типстър
3 Reactions
1,019 Тренд
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 561
Автор на темата  

Прогноза : 1

Коеф. 3.10

Купа на Азия

Йордания вече се класира за следващата фаза и днес може да се позволи да излезе с експериментален състава срещу Палестина. Тъй като при равен брой точки  първо се гледа резултата от преките двубои йорданците са със сигурност първи, така че дори една загуба от братска Палестина . Наскоро САЩ предложиха създаването на Конфедерация на Йордания и Палестина ,като план за решаване на близко-Източния -конфликт . Така че според мен подобен ход  на мача днес не е невъзможен  .При победа палестинците ще съберат 4 точки и със сигурност продължават  като  един от 4-те трети отбори в групата събрали най-много точки. 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от Brainstorm
Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

mitko820 и red6devil реагираха
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Статии: 1487

Каска.Абсолютно си прав за фактите.Обърках сметките при моята прогноза.Така е,като чета чужди прогнози.Не го бях правил скоро.Все пак имам и аз шанс.Откакто съществува живот на земята,в този регион приятелството е непознато нещо.Можеше да ме репликираш с фактите.Нямаше да се разсърдя.

Тази публикация бе редактирана преди 6 години от Baiko

КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Статии: 561
Автор на темата  

Аз прочетох прогнозата ти по- късно...с тоя регламент от 5 часа съм принуден да пускам сутрин рано и просто хвърлям едно око на мачовете ....уж ставам в 6 часа. ама явно съм още сънен и правя и доста грешки☺днес дори не съм си довършил едното изречение😃 общо взето за пореден път търся под "вола теле"...

Baiko реагира
КоментарЦитирай