Порто - Локомотив (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Порто - Локомотив (06.11, 22:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
728 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Локомотив +1 Голове ЕХК

Коефициент: 3.60

Турнир: УЕФА Шампионска Лига

Анализ: Всички статистики и очаквания на залагащи, както и на букмейкъри, са в полза на убедителна победа за Порто. Ако бях убеден в това, просто щях да подмина мача. Имам чувството, че коефициентът наподобява този за примерно мач на Реал Мадрид срещу Ботев Враца. Е, с това никак не мога да се съглася.

Може Порто да са 8-ия по ранкинг на УЕФА отбор в света, а Локомотив 88-ми, но това си има причина. Порто е редовен участник в турнири от Европа, защото е вечен лидер в едно Ту Хорс първенство. Далеч съм от мисълта, че Руското е по-силното първенство, но със сигурност е по-напрегнато и с повече равностойни отбори. Някак неволно ми изниква в съзнанието и спомена за думите на Ивайло Йорданов за футбола в Португалия. Грубост, ниска скорост от лоши терени и съдийска подкрепа за двата гранда. В Русия някак нещата са идентични с тази разлика, че отдавна терените са едни от най-добрите в света и че няма само два гранда.

Отбора на Порто е този, в който са вперили погледи всички и от който се очаква много. Никога не бих заложил за отбор под натиск, пък бил и той Порто. От друга страна, Локомотив може само да трупа дивиденти тук и да покаже най-доброто от себе си. Да предизвика сензация и всички мениджъри да обърнат внимание на играчите им.

Има едно нещо, което Локомотив владее до съвършенство. Да се брани и да контра-атакува. Точно тези условия ще им предложи Порто тази вечер. Лестър - Локомотив и милиони изненадани след мача. Не изключвам и доза подценяване от страна на Порто.

Надявам се да бъда щастлив заедно със всички букмейкъри по света след мача. А на вас желая приятни емоции пред екрана, за които го гледат и лека нощ на тези като мен, които ще спят.

Публикацията бе редактирана преди 7 години 2 пъти от TZ

Цитирай