Омония Никозия - Ан...
 
Notifications
Clear all

Омония Никозия - Анортозис (26.01. 17:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 741
Автор на темата  

Прогоноза:   Х/Х   ПП/КР

коефициент   5.00

Кипър

 

Две от големите имена в Кипър се изправят един срещу друг. Като в случая заемат и първите две места в Лигата. Това са и двете най-добри защити в първенството.

Мислех да го играя 0:0 ПП. Но като премислих, ако нулевото равенство се запази до почивката, то ще има голяма вероятност равенството да се запази и като краен резултат.

Омония стартираха доста добре и замечтаха за титла. Но постепенно загубиха ритъм. В този мач излизат след две поредни грешки за първенство. Ако загубата като гост на Аполон Лимасол се приеме горе долу за очаквана, то равенството с Пафос у дома бе непредвидено. След тези два мача все пак Омония взе две победи за купата срещу Ермис. Днес съм убеден, че ще гледат да избегнат трета грешна стъпка за първенство. Нова загуба тук ще убие напълно амбициите на тима.

Анортозис постепенно набра скорост. В много добра форма са. Имат 4-ри точки аванс пред Омония и мач по-малко. За тях равенството тук е ще е добър резултат. И съм убеден, че е включено в сметките на щаба на гостите.

Първия мач завърши при 0:0. Три поредни равенства си правят двата тима един срешу друг. Тук Омония трудно губи от съперника, 18-12-7 е баланса. Но пък мисля че Анортозис няма да загуби. Така че ново равенство, 0:0 или 1:1.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от red6devil

Харесано от: Nikola Berti и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози