Олимпия Асунсион - ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Олимпия Асунсион - Депортиво Сантани (21.03,01:15)

2 Статии
2 Типстър
3 Reactions
450 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1230
Автор на темата  

Прогноза: Олимпия Асунсион & над 1,5 гола в мача // Коефициент: 1,42 // Турнир: Парагвай - Примера дивисион - Апертура // Анализ: В Асунсион на ст.„Мануел Ферейра” ,Олимпия приема Депортиво Сантани. Олимпия Асунсион е отново на върха в Примера дивисион и е в прекрасна моментна форма. От 10 мача те са без загуба, а отбора е отбелязъл най много попадения (27) и е допуснал най малко (8) от всички отбори в дивизията. В груповата фаза на Копа Либертадорес са на трето място с 2 равенства срещу аржентинския Годой Крус и чилииците от Универсидад де Консепсион. В домакинствата си нямат загуба вече в 15 официални срещи. Най странното е ,че последната им загуба тук е именно от.....Депортиво Сантани.... 🤣 . Депортиво Сантани е в ужасно състояние със 6 загуби от 10 изиграни срещи във всички турнири и с 4 загуби от 4 мача в своите гостувания в дивизията без отбелязан гол и с допуснати девет и са единствените които все още нямат победа от десетте си изиграни срещи до тук за първенство. Въпреки негативите те успяха да отстранят колумбийския Онсе Калдас в Копа Судамерикана с хубава победа като гост с 0:2..!!  Не е тайна ,че обичам да играя хиксове и високи коефициенти и понеже искам да съм коректен към всички ,този мач и коефициент го избрах само защото съм в серия от 2 печеливши прогнози. Също не е тайна за колегите ми,че когато играя такъв коефициент на 80%... 🤩 ...излиза....Х....,но реших да се направя на „познавач”.....и ..така..!!..Прогноза: Олимпия Асунсион е във форма и с 3 точки пред Серо Портеньо. Депортиво Сантани са последни и в лоша форма, допускат много голове, а са вкарали само 4 -ри до момента. Първия срещу последния е винаги рисковано да се играе, но всичко друго тук освен победа за Олимпия Асунсион поне с два гола ще бъде изненадващо. И така....Победа за Олимпия Асунсион и над 1,5 гола в срещата.... 😎 

mitko820 и Baiko реагираха
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1483

Ех Бертии...и този влезе в 80те % на хикса.

Nikola Berti реагира
КоментарЦитирай