Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза - Резултат 1Х, над 1,5 гола в мача, над 7,5 ъглови удара.
Коефициент - 1,86 в едномачова комбинация.
Анализ- Среща от Лига 1 на Франция. Отборът на Олимпик е седми в класирането, но с изиграни едва 17 срещи, докато някои от тимовете пред него са с 19 и дори с 20, което поставя марсилци в доста изгодна позиция за атакуване на местата за Лига Европа и ШЛ. Олимпик не е в оптимална форма, но при всички случаи почивката би трябвало да възстанови отбора от натрупаната умора и напрежение. На другия полюс е Монако-на предпоследно място в класирането, и с много трудна мисия за оцеляване в елита. Преди няколко дни успяха да докарат мача за купата с Рен до дузпи и да го спечелят с огромна доза късмет, и лично аз съм изключително изненадан защо хвърлиха толкова сили в тази среща, след като цел номер едно за тях би трябвало да е оставане в Лига 1. Статистиката между двата отбора в последните пет срещи на стадиона на Олимпик е 1-3-1. Този факт и сравнително колебливото представяне на домакините в последните им мачове, ме карат да бъда отново предпазлив и да добавя и вероятен равен след единицата. В последните пет срещи между Олимпик и Монако има отбелязани 25 гола, и си мисля, че и тази вечер ще видим открита игра, с много атаки,ъглови удари и голове.
Последвай ни