Форум

Олимпик Лион – Байе…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

[ПЕЧЕЛИ] Олимпик Лион – Байерн Мюнхен (19.08,22:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Реакции
494 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 1439
Автор на темата  

Прогноза: Байерн Мюнхен & под 3,5 гола 

Коефициент: 2,30

Турнир: Шампионска Лига

Анализ: На Ещадио Жозе Алвеладе в Лисабон ще се излъчи победителя ,който ще играе с ПСЖ на финала.

Преди да започна с прогнозата ще преглътна егото си и ще си призная,че преценката ми относно мача Барселона – Байерн Мюнхен бе абсолютно грешна. По този повод ще поздравя моя приятел @red6devil за качествената му прогноза за същия мач с ,което отново доказа класата си.Поздравления и за @deni – 50 и Топ типстъра в сайта,които също бяха с перфектни прогнози за този двубой.

Тук се очакват доста голове и с оглед състоянието и на двата тима са оправдани.

Аз обаче отново ще подходя към срещата както аз си знам….. 🙃 

Байерн Мюнхен е машина за голове, но Лион не бива да се подценява. !

И не вярвам да бъдат подценени от Баварците. Залога е голям ,а предстои и финал с ПСЖ.

Нямам съмнение в класирането на Байерн Мюнхен на финала още през редовното време, но тук те не срещат една разнебитена Барселона с много проблеми и с демотивирани и изморени играчи.

Тази вечер срещу тях излиза отборът отстранил Ювентус и Манчестър Сити и допуснал само 2 гола в тези срещи. Защитата им е компактна, а в нападение са ефективни. За Купата на Франция с ПСЖ също не допуснаха гол. Това е показателно за добрата им отбрана, а за нападението на Байерн Мюнхен е ненужно и да се пише.

Да……Баварците ще нападат,но няма да е стихийно и без да оголват пространства в защита, защото контрите на Хлапетата са клинични.

Не очаквам повече от 3 гола в този двубой. Физическата подготовка и на двата отбора е на ниво ,но резервната скамейка на Байерн е по качествена.

Осем срещи имат изиграни двата отбора помежду си ,като Байерн имат 4 победи, Лион са с 2 победи и 2 ремита. Над 3,5 гола е имало само в 1 среща.

Байерн Мюнхен трябва да пази сили и да внимават за контузии преди решителния финал и ще бият икономично.

Това е моята прогноза за сблъсъка.

Победа за Байерн Мюнхен и под 3,5 гола в мача…….. 😎 

Cascarino и PFC реагираха
Цитирай