Олесунд - Тромсдале...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Олесунд - Тромсдален (четвъртък, 16 май, 2019 19:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
607 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1573
Автор на темата  

Прогноза: Х2-двоен шанс+над 1,5 гола ПП+над 3,5 гола КР (едномачова комбинация)

Коефициент: 14,99

Норвегия - Първа Дивизия (2019)

Анализ: Ето на пръв поглед това е сякаш една от най-сигурните срещи за игра от днешния тираж и ще побързам да я опороча.То е по-скоро опълчване срещу мита наречен "сигурен мач",на когото не крия че съм върл противник.За мен такова понятие като "сигурен мач" не съществува.Просто това е мое мнение и не го натрапвам разбира се на никого. Процента на успеваемост по принцип да хванеш един "сигурен" мач на обратното не е чак толкова малък и примерите са доста и  съм сигурен,че сериозните привърженици на футболната игра сами могат да изредят редица такива срещи,затова да не изпадам в излишни подробности а да кажа какви са ми аргументите конкретно за този мач.

Ясно е какво е положението тук-първия срещу последния. Олесунд мачка наред от началото на сезона като дотук има само 1 реми и всичко друго са победи (6-1-0).Като домакин 3 от 3 победи (3-0-0).

Тромсдален последен и пълна противоположност на Олесунд-само 1 точка и всичко друго загуби (0-1-6).Като гост 3 от 3 загуби (0-0-3).

Дотук моята прогноза следвайки пътя на футболната логика сякаш още в зародиш е разбита на пух и прах и съм сигурен,че е предизвикала и доста скрити усмивки.Да и на мен ми е пределно какво сочи логиката,но във футбола често логиката сочи,че "няма логика",като отново ще кажа,че примери за това колкото щеш.

Ами колкото и да е явно и да се очаква голямото превъзходство да бъде ярко изразено днес в полза на Олесунд, на всеки е ясно,че колкото да звучи банално и безпочвено,но всяка серия си има начало и край и все някога и от някъде тя започва и завършва и  така както Олесунд няма само да печели,така и Тромсдален няма само да губи.Защо не тези серии да не бъдат прекъснати именно в днешния мач.Само за това,че единия е пръв а другия последен отчитайки разбира се и представянето на съперниците до тук,каква гаранция дава в крайна сметка,да смятаме мача за "сигурен"?Това до тук реално  е просто статистика а сега предстои един нов мач със своите неизвестни-така мисля аз.

Затова откровено ще търся именно прекъсване на победната серия на Олесунд и съответно серията от загуби на Тромсдален,като за капак,което е малко прекалено сякаш,но предлагам да се потърсят тук освен двоен знак х2 в полза за гостите и голови линии съответно над 1,5 гола през първото и над 3,5 гола за мача,което също си има своята логика,защото във второто ниво на Норвегия е често срещано явление головете в мачовете да са на "килограм",така че защо не?

Сега ни остава само да се насладим на срещата между Олесунд и Тромсдален.

Успех желая на всички участници!

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Nikola Berti реагира
Цитирай