Прогноза точен резултат 0-0
Коефициент 10
Турнир Франция лига 2
анализ Грехота е да не се изиграе Х-а на този мач.За мен това е класически пример за индирект фиксинг гейм.Имаме от една страна отбор домакин,който има нужда да не загуби мача,но няма и потенциала да го спечели с чисто футболни аргументи.От друга страна имаме гост,който има единствено мотивация също да не губи мача.по този начин ще остане над домакините в класирането.Х-а устройва и двата отбора и е най-вероятния от трите знака.аз отивам дори по-далеч от равенството,като предричам то да бъде безголово.немога да предположа друг вариант за отбор,като Оксер,който в 6 от последните си 11 мача не може да вкара гол.ако допуснат гол Оксер трудно ще изравнят.такива двубои се играят в лежерно темпо и безцелно разкарване на топката в странична посока.Без голове тогава и без умора и пълно щастие за всички.Край на този сезон.
Любезно предоставям възможноста за копиране на прогнозата ми на всички мои последователи в двата и варианта в зависимост от степента на доверие.Вариант 1 Х и вариант 2 0-0 Успех на всички в най-интересната игра с прогнози.