Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: Под 2.5 гола + 1Х с Едномачова комбинация
Коефициент: 1.89
Турнир: Аржентина, Примера Дивисион
Анализ: Най-напред ще ви демонстрирам пътя, по който минава за прогнозата си един средно-статистически залагащ. След изиграни вече 12 кръга в лигата Дефанса са на 4-та позиция с 6-3-0 и 21 точки актив. Нюелс са едва 18-ти със само 11 точки и 3-2-6. Статистиката от мачовете един срещу друг е също в полза на гостите. Дефанса са с 5 победи от последните си 5 мача, а Нюуелс са с едва 2-0-3. До тук това стига на някой типстър да отсече – Победа за Дефанса. А и с тези статистики вече е изпълнил и плана за текст в прогноза. Вие, обаче, които четете тази прогноза, навярно не искате да бъдете като тези типстъри и ще се опитате заедно с мен да извървим целия път до прогнозата.
Да разгледаме първо отбора домакин. През миналия сезон Нюелс са били 10-ия най-силен домакин, като у дома имат само 3 загуби. Нищо не се е променило и през този сезон. Те си остават един от най-силните домакини. От 5 мача имат 10 точки като единствената им загуба е от 3-ия Атлетико Токуман. Които от своя страна имат една единствена загуба навън. Прави силно впечатление, че гостуването на Дефанса на стадиона на Унион, отбор със сходни на Нюелс домакински характеристики, е приключило всъщност със загуба 1-0. От казаното до тук е и моя първи извод – Нюелс НЯМА да загуби този мач.
Друго важно е да се отбележи, че и двата отбора съответно като домакин и гост разчитат на изключително здрави защити. 4 гола у дома и 2 навън говорят именно за това. По отношение на реализацията може да се каже, че максимума на тези два отбора е около гол отнесено към стабилността на защитите им. От тук е втория мой извод – мача е ПОД 2.5 гола.
Създава се като цяло впечатлението за очакван сценарий на точен резултат от мача по реда на вероятности: 1-0, 1-1, 0-0 и дори 2-0. Обединявам ги в залога, който ви предлагам.
Много силно начало на анализа и нямах търпение да го изчета до края , за да видя разликата между средно статистическия залагащ и Терминатора в залозите . За съжаление останах напълно разочарован , защото не открих 10-те разлики . Какви 10, аз и една не открих 😀 Та твоето продължение на анализа по нищо не се различава от това , което правел обикновения залагащ . Ти просто продължаваш със статистиката – Нюелс рядко губел у дома още от миналия сезон и двата отбора не допускали много голове съответно като домакин- гост . Демек цялата ти прогноза се крепи на статистиката , а това което те отличава от Цочев да речем е , че той лежи на ститистаката за моментанта форма и на последните сблъсъци между двата отбора , А пък ти лежиш на статистиката за домакин- гост. Добре сгреших , значи има едно нещо по- което се различавате. 😀
Извода ще го направя в библейски стил – не гледай треската в окото на ближния , а виж гредата в твоето око. 😀
Айде успех с прогнозите и не се занимавайте с глупости 🙂
Много силно начало на анализа и нямах търпение да го изчета до края , за да видя разликата между средно статистическия залагащ и Терминатора в залозите . За съжаление останах напълно разочарован , защото не открих 10-те разлики . Какви 10, аз и една не открих 😀 Та твоето продължение на анализа по нищо не се различава от това , което правел обикновения залагащ . Ти просто продължаваш със статистиката – Нюелс рядко губел у дома още от миналия сезон и двата отбора не допускали много голове съответно като домакин- гост . Демек цялата ти прогноза се крепи на статистиката , а това което те отличава от Цочев да речем е , че той лежи на ститистаката за моментанта форма и на последните сблъсъци между двата отбора , А пък ти лежиш на статистиката за домакин- гост. Добре сгреших , значи има едно нещо по- което се различавате. 😀
Извода ще го направя в библейски стил – не гледай треската в окото на ближния , а виж гредата в твоето око. 😀
Айде успех с прогнозите и не се занимавайте с глупости 🙂
Не исках да го казвам , аз щото бях пряко замесена страна, макар и индиректно, въпреки дословния цитат от моята прогноза, макар и да не бях споменат. Но след като поне още 1 човек мисли кат мен, сметнах за нужно да се включа. Благодаря на Deadpool. Успех на всички,в се някой ще го познае тоя мач 🙂
Тъй като имам активна прогноза,не мога да дам прогноза за Ню Олд Бойс-Дефенса,ще си позволя да коментирам тук.Надявам се колегата Дедо да не се засегне.
С два мача по малко и достойно четвърто място в аржентинската Супер лига,единственият без загуба,а именно състав на Дефенса се отправя към стадиона Марсело Биелса в град Росарио за да продължи своята серия без загуба.Своя труден и измъчен път към върха на класирането гостите от Дефенса изминаха доста уверено,като единствено успяха да ги затруднят Атлетико Тукман.Атлетико който имат големите амбиции и претенции за шампионската титла,изглеждаха доста слаби,да не кажа смачкани чисто игрово от Дефенса,именно след този мач Дефенса започнаха да пишат новата история на клуба като взеха скалпа и на Индипенденс и Крус.Именно с мачовете срещу големите,също така и с отличната работа в защита позволява на отбора да трупа точки и самочувствие и да са отбора който все още няма загуба.
Ню Олд Бойс са нещо като нашата Славия,вечният средняк който единствено се представя добре срещу отборите в долната част на таблицата.На домакините ще им бъде доста трудно да одържат грамотно играещата Дефенса,а пък да отбележат гол на една от най-добрите защити ми се струва невъзможно.
Моята прогноза е равен или победа за Дефенса+Под 3,5 гола.