Нюкясъл - Ман.Юн. (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Нюкясъл - Ман.Юн. (02.01, 22:00)

5 Статии
3 Типстър
2 Reactions
807 Тренд
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 210
Автор на темата  

Прогноза:

-Двата отбора да отбележат в мача - Да.

-ПП над 0,5 гола.

-Над 2,5 гола в мача общо.

-Над 8,5 корнера в мача общо.

Едномачова комбинация.

Коеф.: 3,16.

Турнир: Англия, Премиер Лига.

Обосновка:

Всички очакват поредната победа за Ман.Юн. при новия треньор. Но аз не съм сигурен. В последния мач, който им гледах, забелязах че са доста бавни - бавни в пасовете, бавни в движението без топка. Очаквам всеки момент балона от еуфорията да се спука. Защитата на червените дяволи допуска много грешки, особено подложени под натиск. Очаквам в този мач да няма много голове, най много 3 и в двете врати. Нещо от сорта 2:1, 1:2. Троен мач. Нюкясъл са притиснати в ъгъла. На 3 точки са от зоната на изпадане. Ще играят навито и ще търсят победата. Последните мачове в играта им се забелязва подобрение. Имат 1 победа, 2 равни и само 1 загуба, но от най-добрият в момента отбор в Англия с 4:0. 9 корнера са напълно постижима линия за атакуващия футбол, който се очаква и от Двата отбора.

Nikola Berti и red6devil реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170

Чудесно решение си избрал.Явно си от Акулите в този сайт.Ако манчестър победи ще подобри 73-годишен рекорд за поредни победи на нов треньор на отбора,а на мен хич не ми се вярва това да стане.

КоментарЦитирай
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Автор на темата  

Ааа, Историко, обиждаш ме. Аз не съм просто акула, а Уважаван типстър-акула-Познавач на английския футбол...Познах че Сала ще вкара на Наполи, Познах за 3:1 Пуул срещу МанЮн, познах че ще бият шута на "специалния", познах и победата срещу Арсенал, когато всички очакваха "буум", а вчера познах 3:0 за Тотнъм...;) 

Така че, не просто/а акула...;)

КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Статии: 3912

Петре , не му се връзвай на Дядовия. Явно, че търси поле за изява след като беше ритнат завинаги от Админ. Въпреки това не показва признаци на положителна промяна, напротив под всяка прогноза е намерил какво да каже в типичния си саркастичен стил.

КоментарЦитирай
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Автор на темата  

Аз знам че е той, не ми пречи. Радвам му се даже, не е паднал духом...;)

И между другото повечето му забележки са уместни... Имат логика..

Тази публикация бе редактирана преди 6 години от PetarDan

КоментарЦитирай