Нюкасъл - Ливърпул ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

[ПЕЧЕЛИ] Нюкасъл - Ливърпул /18.02. 19:30/

1 Статии
1 Типстър
3 Reactions
218 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 939
Автор на темата  

прогноза:   2

коефициент   2.90   /подобрен/

АВЛ

Тая година определено Ливърпул се превърна в непредвидим отбор. И лично аз избягвам да ги пипам. Все пак в дербито с Евертън не дадоха никакъв шанс на сините си опоненти. Видя се че Клоп надъхва всеки един футболист. И вероятно ще направят опит за силен финал на шампионата.

По скоро днес Нюкасъл са отбора срещу който ще играя. Тима трудно бележи, трудно взима победи и се вижда, че зацикля. В последния мач се видя това явно. Измъчен мач срещу закъсалия Борнемут. Все още този отбор не е готов за да издържи цял шампионат. И аз очаквам вече да почната да губят. Може би най-голямата причина за спада е липсата на Бруно Гимараеш. Без когото "свраките" са различен тим. Днес той отново е наказан и мисля, че имаме доста съвпадения за да потърсим втората загуба в шампионата на Нюкасъл. Между другото първата отново бе от Пул, които определено играят много успешно срещу този съперник. А и баланса на Клоп срещу Хау е 11-1-1. 

Именно заради факта че Нюкасъл е само с една загуба до тук, ни дарява с такава чудесна ставка от букитата.

Deadpool, Nikola Berti и DerbiBet реагираха
Цитирай