Нюелс Олд Бойс - Ат...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Нюелс Олд Бойс - Атлетико Тукуман // 08.09. // 19:15ч

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
603 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1306
Автор на темата  

Прогноза: 1 // Коефициент: 2,75 // Турнир: Копа Аржентина // Анализ: Срещата е Осминафинал за Купата на Аржентина.Нюелс Олд Бойс е клуб с трдиции завоювал 5 титли в Аржентинското първенство и изиграл 2 финала за Копа Либертадорес.От школата на клуба излизат доста таланти дали много за футбола в световен мащаб като Хорхе Валдано,Макси Родригес,Габриел Хайнце,Маурисио Почетино, големият голмайстор Габриел Батистута,гения Лео Меси и Великия Марадона играл за отбора няколко мача.Само преди няколко дни прогнозирах срещата от четвъртия кръг на Аржентина -Суперлига между тези същите два отбора неуспешно.Прогнозирах мача Х , а крайния резултат бе 1:2 за Тукуман с вкаран гол в 85 минута.Има обаче една подробност която съм я описал в края на прогнозата си и ще я цитирам:„....Има вариант прогнозата ми да се разбие на пух и прах ако тази нощ Тукуман си „ВЗЕМЕ” 3 точки като по този начин ще се придвижат до 3-то място в класирането,а за Купата си „ВЪРНАТ” жеста на Нюелс.Купата само ще им е в тежест на гостите.....”Имам в предвид сгъстения цикъл от мачове на Атлетико Тукуман поради участието им в Копа Либертадорес и предстоящия им мач с Тигре Виктория за първенство и с Гремио на 19.09'.Най вероятно купата не им е приоритет и само ще им утежни програмата.За Нюелс при победа днес също отиват на четвъртфинал с най вероятно големият им местен съперник Росарио Сентрал,а това е още по голям мотив за победа.Смятам че трите точки бяха дадени в предишния мач,а сега би трябвало Тукуман да им се издължи.Надявам се правилно да съм разгадал схемата на този мач и прогнозата да е успешна.Има вариант и за равенство в редовното време,но надали им се играе на гостите още 30 изморителни минути.

Цитирай