Прогноза: 2
Коефициент: 9,00
Англия - Чемпиъншип (2018 - 2019)
Анализ: Моето предложение се базира на антилогиката,но все пак и то си има своите аргументи.Безпорен факт е че "канарчетата" летят уверено към Премиер и се намират в страхотна форма.Доказва го и поредната им серия от 8 поредни победи.Това е наистина достойно за уважение постижение защото като знаем колко равностойни са тимовете в Чемпиън и каква е конкуренцията е наистина доказателство за класа в тима на Норич.Все пак не мисля,че "кралските поданици" са обречени.Те също си имат своя цел а именно да оцелеят в групата след като имат крехката преднина от едва точка над опасната зона.Като гости вярно Рединг имат едва 2 победи,но много повече са отборите неуспяли да ги победят,тъй като цели 9 ремита имат далеч от дома Рединг.Според мен никак не са за подценяване и високо летящите "канарчета" ако нещо играта не им спори както в последните мачове ще имат проблеми със своите гости - гаранция.Наистина търся голямата изненада,но все пак не ми вярва Норич все някъде да не глътне вода до края и да прекъсне тази силна серия.Срещу тим в лицето на Рединг,който също гони свои цели това не ми струва толкова невъзможно.Успех!