Нордселанд - Хорсен...
 
Notifications
Clear all

Нордселанд - Хорсенс (19.02, 19:30)  

 

icaka81
(@icaka81)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 622
18.02.2020 20:13  

Прогноза: 1 и гол/гол

Коеф: 3.2

Турнир: Дания-Супер Лига

Анализ:

Нордселанд се намират само на 2 точки от шампионската група и очаквам да излязат единствено с мисълта за трите точки тук. Домакините ще бъдат мотивирани да започнат 2020-та с победа пред собствена публика, където са най-силни. На свой терен отборът е по-ефективен и е спечелил 5 победи. По традиция гостите са един от удобните съперници за Норделанд и тимът ще има много добър шанс за пълен успех. Единственият проблем, който виждам пред домакините е пропускливата им отбрана, която много рядко запазва вратата си суха.

Хорсенс завършиха успешно 2019-та с 2 победи и 1 реми. Победите, обаче, бяха постигнати вкъщи където отборът се чувства далеч по-уверен и печели голяма част от точките си. Като гост тимът е по-уязвим и е допуснал 5 поражения.

Като цяло се срещат два тима, които имат проблем със защитите си и рядко запазват суха мрежа. Затова ще прогнозирам голов сблъсък с превес на Нордселанд, които разполагат с по-голяма ударна мощ и ще имат на своя страна домакинския фактор.


Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!