Прогноза: Партизан -2
Коефициент: 2,60
Първенство: Сърбия - Супер Лига
Анализ:
Нови Пазар започнаха с три минимални загуби и логично подпират дъното. Явно ще се борят за кожата си този сезон.
Партизан започнаха с победа, след което записаха две равенства. За амбициите им няма алтернатива победата днес.
Поглеждам в историята и виждам следното. За последните седем мача помежду им простиращи се седем години назад партизаните печелят шест и то с поне два гола разлика. Веднъж печели пазара с 3:2. Не знам историята на онези мачове, но знам историята на този. Победа за Партизан и то с разлика за напомпване на мускулите. За целите на играта ще се лиша от победата с два гола и ще увелича риска.
P.S. Който не рискува, не пие уиски! От жена ми го знам. Аз пия ракия или джин с тоник... Или бира. Или коняк. Или бренди, но рядко. Понякога мастика или узо... лятото с мента. Ако няма нищо от тези, се прежалвам с водка. Личният ми треньор ми е дал съвет: ако пиеш, най-добре водка, най-чиста е. Но като цяло не разбирам нито от футбол, нито от пиене. Ако прогнозата стане, жена ми е виновна.
Пожелавам си успех!!
Императоре , то послеписа се е получил по- дълъг от от анализа на мача 🙂 Излиза че разбираш от алкохолни напитки повече от колкото от футбол 🙂 Успех , дано пък Гробарите да се отпушат днес , че в неделя ми изядоха към 150 лева с тоя ялов хикс у дома 🙁
@cascarino написал съм, че не разбирам нито от едното, нито от другото. Честита победа за месеца за теб!
Според мен поне от футбол разбираш ! 🤨 За месечната победа обаче е още рано да ми честитиш ! Ако се понапънеш малко може и да направиш серия от 200 точки до края на месеца , а и Цочев дебне от засада !:) Имаме късмет ,че в събота и неделя той се отдава почти изцяло на другата си страст риболова 😀
Виж още футболни прогнози