Нидерландия - САЩ (...
 
Notifications
Clear all

Нидерландия - САЩ (03.12.2022г; 17:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 431
Автор на темата  

Прогноза: САЩ след дузпи

Коефициент: 11,00

Първенство: Световно първенство

Анализ:

   Изобщо не впечатляват напушените на този турнир и днес не бих им се доверил за победа. Може би влияние оказва разсейването от скандалите с подкрепата на педалите и травеститите. Отборите на Германия, Дания, Уелс, Белгия, които също бяха замесени в скандала, вече са си по леглата.

   И ядрените бомби не впечатляват особено, но като че изиграха и трите си мача в сравнително постоянство. Имаше моментен видим спад срещу Уелс след почивката. Англия много много не им се напъваха, но бяха стабилни и срещу Иран. Като цяло могат да избухнат и да взривят тиража. А да не забравяме, че със сигурност на 1/4-финалите противник ще им бъде Австралия. А това е сигурно, защото до тук на турнира има само четири отбора постигнали две поредни победи - Франция, Бразилия, Аржентина и Австралия. Просто гаучо не знае с кой си има работа.

   Маковите семена имат сили за равният и ще поема този риск, а в продълженията страха от недопускането на гол ще вкочани и двата отбора. Ще има класическата холандска вратарска смяна в 120'. Американските клонинги по трибуните ще скандират неистово "Ю Ес Ей, Ю Ес Ей". Ще хрупат чипс, хот-дог и сникърс. Ще лочат Кока-Кола. Върхова емоция за тях. Ще разказват на внуците си след време как са прекарали в Катар срещу 18000 долара кредит, който почти са изплатили преди пенсия. Ако байпасите им държат до тогава разбира се. Напушените фенове ще са по-унили, защото в Катар марихуана не се допуска. Тук таме някой ще е прекарал през летището два-три масура, а те са свършили в груповата фаза. Бира по стадионите е забранена. Това са огромни морални, психически и емоционални травми в агитките, а всички тези емоции по магичен начин се пренася и на терена. Медиите в страната оказват огромен натиск и всяват напрежение в отбора още преди излитането. На дузпите то ще бъде повдигнато на квадрат и краката на играчите ще бъдат тежки като пълен бетоновоз на ПИМК запътил се към поредният строежа на палат на поредният новобогаташ от партията на ДПС разположен върху декари изсечени гори.

   И при тези условия се предлагат цели 11,00К за Макдоналдсите срещу едва 10,00К за напушените.

 

   P.S. Просто няма какво да се обърка.


Харесано от: Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози