Нидерландия-Грузия ...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Нидерландия-Грузия (06.06.19:00)

 

mg80pld
(@mg80pld)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1008
Автор на темата  

Прогноза: (Първо-Полувреме) над 0,5 гола

Коефициент: 1.30

Първенство: Приятелска Среща

Анализ:

В последна проверка преди началото на Европейското Първенство отбора на Нидерландия приема отстъпващият по класа отбор на Грузия.

Само преди четири дни отбора на Франк де Бур направи равенство срещу селекцията на Шотландия, която се игра в Поругалия с доста добра резултатност в двубоя с четири попадения, като отново блесна Мемфис Депай с две попадения, а ударите във вратата, които създадоха футболистите на Нидерландия не бяха никак малко цели 12.

Днешният съперник в лицето на Грузия определено отстъпва по класа от съперника си но само преди няколко дни успя да победи при гостуването си състава на Румъния с резултатна игра в срещата, а победата си беше изненада и определено зарадва треньора си Вили Саньол, но тук задачата ще е повече от трудна с оглед на отбора срещу който се изправят.

Съвсем нормално домакините излизат, като фаворити в тази среща, но залога ми е над 0,5 гола през първото полувреме и задачата едва ли ще е трудна за чакащият с нетърпение еврофиналите тим на Нидерландия, който без много трудности ще преодолее групата си със съперници, като Украйна, Австрия и Северна Македония.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози