Неман - Белшина (10...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Неман - Белшина (10.04, 19:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
550 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1466
Автор на темата  

Прогноза: Над 2.5 гола. Коеф. 2.50. Беларус, Висша лига.

Този коефициент не е за изпускане, въпреки досегашното представяне на двата дървени отбора. Както болшинството в лигата отбори, по-скоро трябва да играят в някакво първенство на некадърници. Обаче сега целият свят залага на тия некадърници.

Първо. Домакините играят с жълто-зелен екип. Гостите-новаци с червено-черен. Преди да се даде прогноза според експерта на сайта това е важно. И аз се поинтересувах. Фирми на екипите няма да споменавам, за да не стане реклама.

Минавам към мача и защо очаквам голове на супер коефициент. Първо. Двата тима все с нещо ще изненадат букитата. Второ. Двата отбора ще играят ва-банк за кеф на милионите залагащи. За точките не се интересуват.

Поглеждам и стата от сега и преди. Неман са сериозен средняк, трудно губещ у дома. Трудно някой го побеждава. Десет поредни официални срещи не са падали на собствен терен. Новакът 
Белшина нямат спечелена точка в трите си мача и са отбелязали само един гол.

След тези факти следва залог на стадото за под 2.5 на мижав коефициент от 1.50. Аз ще заложа за над 2.5.

Рядко правя залог за под/над, но сега приемам предизвикателството на bet365 поради добрата цена, която ми предлага.

Изборът за победител или равен е труден. Неман са добри у дома си, но сега обстановката е друга около короната. А пък Бобруйск търсят първи точки. Едва ли ще се затворят. Очаквам голов мач.

100% от прогнозиращите го залагат на знак "едно" или под 2.5. Аз пък мисля, че шампионът от 2001 година Белшина ще избухне. Имат девет чужденци в отбора. От Украинец, през Малиец, та до Парагваец.

Очаквам голове, но важно е и тия дървеняци да целят вратата. Дано успеят.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

   
Цитирай