Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2-ро полувреме с най-много голове, коеф. 2.10 във Bet365
Висша лига на Беларус
Анализ:
Домакините от Неман се намират на 8-ма позиция със актив от 4 пункта след 3 кръга, докато гостите (които са новаци) са на последното 16-то място без нито един пункт.
Направи ми впечатление, че и двата отбора ''не обичат'' да вкарват през първите полувремена, като само Белшина са отбелязали един. накратко - 1 гол през първите полувремена във общо 6 мача на двата тима през сезона дотук. През втората част обаче нещата не изглеждат така - 8 гола са паднали след почивката когато на терена играе един от двата отбора, тоест във 90% от мачовете им 2-рото полувреме е най-резултатно, отборът на Неман е отбелязал всичките си голове дотук именно след почивката (2 гола във 3 мача ), тимът от Бобруйск не е отблелязвал досега през втората част и очаквам днес най-после да ''избухнат'', ако не то се надявам стата да си каже думата - и 5те гола допуснати от Белшина през сезона са паднали през 2-рото полувреме! След тези твърди аргументи и добрият коефициент ( лично аз останах изненадан за високият коеф. в предвид твърдите аргументи) - 2.10 тази прогноза ми се струва най-добра!
Това е от мен! Тhe_Kozata
Последвай ни