Насионал Мадейра - ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Насионал Мадейра - Спортинг Брага (18.01.19, 20:45 )

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
615 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - Х2, над 1,5 гола в мача

Коефициент - 1,52 в едномачова комбинация

Анализ - Среща от Примейра Лига на Португалия. Дванадесетият в класирането Насионал приема третия Брага. Статистиката между двата отбора в последните десет мача е една победа за домакините, два равни мача и седем победи за Брага. На пръв поглед мача би трябвало да е лесна победа за Брага, но аз не смятам точно така. При загуба на Насионал и победи на отборите след тях има опасност да се доближат до опасната зона на изпадащите, те и сега не са далече от нея- само на пет точки. Това, както и факта, че Насионал са домакини ме кара да сложа и равен към двойката. Отделно, от десетте последни мача между тях, в четирите на домашния терен на Насионал балансът е равен 1-2-1. Отборът на Брага се представя повече от добре и в последните си десет мача е 7-2-1, като единствената им загуба е от вторият в класирането Бенфика. Брага също гонят задължителна победа тази вечер,защото зад тях, само на две точки е Спортинг Лисабон. Моите виждания са за здрав мач и вероятен знак Х2. За попаденията статистиката от последните пет срещи е 20 гола, или средно 4 в среща. Това ми дава основание да смятам, че ще има поне два гола и съм добавил залог над 1,5 гола в мача.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Цитирай