Наполи - Ювентус (2...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Наполи - Ювентус (25.01.2025г; 19:00ч)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
115 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 557
Автор на темата  
Прогноза: 1
Коефициент: 2,30
Първенство: Италия - Серия А
Анализ:
   Наполи са в доста добро състояние този сезон и точно в момента след поредица от победи, въпреки продажбата на Кварацхелия. Антонио Конте за пореден път показва, че може да сплотява играчите около себе си, да ги управлява сполучливо и да стига до трофеи. Определено Наполи ми харесват този сезон, въпреки че виждам Интер като шампион все пак.
   Ювентус този сезон направо ме шокират, завивайки на 180 градуса спрямо философиятаси в последните десетилетия. Има някаква презумция там, но все още не я знам. Назначиха Тиаго Мота, след като постигна един силен сезон с Болоня. Тотална чистка бих определил меркатото им. Една камара непознати лапета взеха. Играта за мен е неубедителна. Резултатите почти кореспондират на играта (8-13-0). Казвам почти, защото тази нула изобщо не отговаря на действителността. Ювентус далеч не са непобедим отбор този сезон и най-малкото следва за загубят поне три мача, постижение, с което не винаги може да се похвали който и да е шампион накрая.
   Предложението ми е за победа на откровено по-стойносттният отбор в момента срещу неубедителен отбор, на който все му се разминава загубата. Намирам К, който си заслужава.

Пожелавам си успех!!

Cascarino и Baiko реагираха
Цитирай