Наполи - Милан: Под...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Наполи - Милан: Под 3.5 на 1.44 (25.08. 21:30, Италия, Серия А)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
1,254 Тренд
 user
(@user)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 193
Автор на темата  

Ефбет 1.45, Бетфеър 1.44, Бет365 1.43.

Домакините ще играят предпазливо. Треньорът им е учител на треньора на гостите и домакините няма да бъдат изненадани от затворената игра на гостите. Грешката, която могат да направят домакините и с която биха загубили с много голове, е да изнесат линиите много напред и да са силно уязвими на контри. Карлето е един от най-интелигентните треньори и няма да попадне в капана на Гатузо. Като скоба - Татко Карло е и много добродушен като човек с играчите и хората около него. Заради което понякога нарцистични играчи като старейшините в Байерн му се качват на главата и той изпуска контрола в съблекалнята.

Гостите ще играят предпазливо. Няма да играят атакуващо, а прибрано и е много вероятно да не допуснат много голове в своята врата. Съответно и няма как да вкарат много голове, щом Наполи няма да попадне в капана на гостите. Ако гостите победят, може да е максимум с 0:2.

Това, че домакините няма да попаднат в капана на гостите и няма да се впуснат напред с твърде изнесени линии, е добре дошло за ъндъра, защото домакините няма да вкарат много голове дори и при лош ден за защитата на Милан.

Това, че гостите ще играят дефанзивно с цел контра атаки, а домакините няма да се хванат в капана им и да изнесат твърде много линиите напред, е добре дошло за ъндъра, защото от една страна гостите няма да имат възможност да направят твърде много на брой контри с твърде много чисти положения. А от друга страна, дори и домакините да се хванат в капана и да изнесат твърде много напред играчите си, тактиката на гостите не е такава, че да търси победа с над 2:0. Ако гостите водят с два гола разлика, ще накъсат мача и ще вземат спокойно победата.

Виждам стойност в ъндъра. В предсезонната подготовка защитата на Милан на Гатузо показа, че продължава да се справя или много добре или сравнително добре. Смятам, че букмейкърите са предвидили грешно тактиката на Наполи, която няма да е толкова атакуваща, колкото букмейкърите си мислят. Очаквам мач по учебник между двама треньори, които се познават отлично, защото са учител и негов ученик. И двамата треньори практикуват интелигентен и по-важното - вариативен тактически стил в зависимост от съперника. Не играят всеки път с една схема и с една тактика, а ги променят в зависимост от съперника.


   
Nikola Berti реагира
Цитирай